doktorlar dizisi
  cüneyt türel
 
Cerrahi Şefi Opr.Dr.Haldun Göksun(Cüneyt Türel)

Adı: Cüneyt TUREL
Eğitimi: İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

Filmografi:

Tutkunum Sana: Burhan 2006
Beş Vakit Dede: 2006
Sıla: Konuk oyuncu Erkan 2006
Doktorlar: Haldun 2006
Çinliler Geliyor: Salih 2006
Eylül: Sadi Bey 2005
Kayıt Dışı: Saffet 2005
Arapsaçı: 2004
Estağfurullah Yokuşu: Arif 2003
Gülbeyaz: Halit Kaptan 2002
Hititler: 2002
Her Şey Aşk İçin: 2002
Abdülhamit Düşerken: Hüseyin Hilmi Paşa 2002
Son Dublaj Sanatçısı: 2001
Herkes Kendi Evinde: Ergin 2000
Kaç Para Kaç: 1998
Kuşatma Altında Aşk: 1997
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey: 1995
Duygu Çemberi: 1990
Paranın Kiri: İşçi Temsilcisi 1979
Savunma: 1979
 
  Bugün 2 ziyaretçi (18 klik) kişi burdaydı!  
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=